Belso TAPO markaju kamerat tettunk fel a lakasban. Mekkora esely van ra,hogy valaki illetektelen figyel a kameran keresztul?

Figyelt kérdés

Olvastam,hogy a kinai ceg figyeli a vasarlok maganeletet.

Kicsit elkepzelhetetlennek tartom. Van ennek barmifele alapja?

tegnap 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs.
tegnap 10:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem bízol benne, akkor húzz rá egy nem átlátszó nejlonzacskót az otthon tartózkodás idejére.
tegnap 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Kizártnak tartom.Ha nem ismerik az email címed és a jelszavad akkor esélytelen.De ha ennyire fosol kapcsold be a kéttlépéses ellenőrzést.

A bejelentkezési tevékenységnél pedig meg is tudod nézni ,hogy mely eszközökkel vagy belépve.

tegnap 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
+ még ott van a személyes adatvédelmi mód is amivel ki tudod kapcsolni a kamerát.
tegnap 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Olvastam,hogy a kinai ceg figyeli a vasarlok maganeletet.

Azt meg hol olvastad? Linkeld ide engem is érdekelne.

tegnap 10:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Barataim mondtak a hetvegen.

En ugy oldottam meg,hogy mivel konektorba kell dugni, amikor nem vagyunk otthon akkor aktiv, ha otthon vagyunk akkor lekapcsolom. Kapcsolos konektor,csak egy mozdulat.

tegnap 10:50
 7/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Elvi lehetőség lenne, de ilyen cégek, mint a TP-LINK is minden bizonnyal betartja az adatvédelmi kötelezettségeit, fontosabb az üzleti megbízhatóság.

Általában a kameráknak van egy alapértelmezett, gyári jelszava, azt célszerű lecserélni egyedire. Elfelejtés esetén resetelhető.

Haladó felhasználók saját, vagy más, megbízhatóként ismert szervert konfigurálnak, már amelyik kameránál lehetséges, de az szinte külön tananyag, átlagos felhasználó nem tud ilyennel megküzdeni.

tegnap 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Az is egy megoldás.
tegnap 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!