Belso TAPO markaju kamerat tettunk fel a lakasban. Mekkora esely van ra,hogy valaki illetektelen figyel a kameran keresztul?
Olvastam,hogy a kinai ceg figyeli a vasarlok maganeletet.
Kicsit elkepzelhetetlennek tartom. Van ennek barmifele alapja?
Kizártnak tartom.Ha nem ismerik az email címed és a jelszavad akkor esélytelen.De ha ennyire fosol kapcsold be a kéttlépéses ellenőrzést.
A bejelentkezési tevékenységnél pedig meg is tudod nézni ,hogy mely eszközökkel vagy belépve.
Olvastam,hogy a kinai ceg figyeli a vasarlok maganeletet.
Azt meg hol olvastad? Linkeld ide engem is érdekelne.
Barataim mondtak a hetvegen.
En ugy oldottam meg,hogy mivel konektorba kell dugni, amikor nem vagyunk otthon akkor aktiv, ha otthon vagyunk akkor lekapcsolom. Kapcsolos konektor,csak egy mozdulat.
Elvi lehetőség lenne, de ilyen cégek, mint a TP-LINK is minden bizonnyal betartja az adatvédelmi kötelezettségeit, fontosabb az üzleti megbízhatóság.
Általában a kameráknak van egy alapértelmezett, gyári jelszava, azt célszerű lecserélni egyedire. Elfelejtés esetén resetelhető.
Haladó felhasználók saját, vagy más, megbízhatóként ismert szervert konfigurálnak, már amelyik kameránál lehetséges, de az szinte külön tananyag, átlagos felhasználó nem tud ilyennel megküzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!