Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Xiaomi c400 kamerát szeretnék...

Xiaomi c400 kamerát szeretnék vásárolni. Mik a tapasztalatok vele?

Figyelt kérdés
Android telefonom van, de nem xiaomi. ugyanúgy lehet rá csatlakozni? Illetve akkor szeretném nézni, amikor nem vagyok otthon. lehetséges?
dec. 9. 23:50
 1/1 anonim ***** válasza:

nekem van. már egy fél éve használom kb...

telefonról mobilnettel tudom irányítani ha nem vagyok otthon. (iphoneal használom,ezzel is működik)...körbenézni a lakásban vele..

mikrofont bekapcsolni, beszélni, ha valaki otthon van és tudok hozzá szólni pl :D

annyi, hogyha elmegy a net otthon vagy nincs áram akkor a kamera se működik, mert hálózati áram kell hozzá...gondolom nem akarod végig powerbankon tartani...

max 256gb-os micro sd-t támogat arra kb 1hónapnyi felvételt lehet rajta tárolni, de a telefonról távolról lehet formázni az eszközt...

illetve a felvételen rögzíti és mutatja azokat az időket ahol mozgást érzékel és oda tudsz tekerni az adott időpontra...nem kell végignézni a több órás semmit..

van még felhőtárhely: Xiaomi/Mi Home appban elérhető előfizetési lehetőség, ahol a felvételek hosszabb ideig tárolhatók.

tegnapelőtt 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!