Xiaomi c400 kamerát szeretnék vásárolni. Mik a tapasztalatok vele?
nekem van. már egy fél éve használom kb...
telefonról mobilnettel tudom irányítani ha nem vagyok otthon. (iphoneal használom,ezzel is működik)...körbenézni a lakásban vele..
mikrofont bekapcsolni, beszélni, ha valaki otthon van és tudok hozzá szólni pl :D
annyi, hogyha elmegy a net otthon vagy nincs áram akkor a kamera se működik, mert hálózati áram kell hozzá...gondolom nem akarod végig powerbankon tartani...
max 256gb-os micro sd-t támogat arra kb 1hónapnyi felvételt lehet rajta tárolni, de a telefonról távolról lehet formázni az eszközt...
illetve a felvételen rögzíti és mutatja azokat az időket ahol mozgást érzékel és oda tudsz tekerni az adott időpontra...nem kell végignézni a több órás semmit..
van még felhőtárhely: Xiaomi/Mi Home appban elérhető előfizetési lehetőség, ahol a felvételek hosszabb ideig tárolhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!