Fényképezőgép memóriakártyájaról elő lehet keresni az első fotókat, ha már törölve lettek?
Ha már felül lett írva, reménytelen gyakorlatilag.
Csak törlés esetén vannak lehetőségek a szektorszintű adatmentésre, bár én úgy vettem észre, kisebb eséllyel, mint merevlemezeknél.
Nem. Miért lehetne törölt, valószínűsíthetően már felülírt adatot visszaállítani? Keresd meg a biztonsági mentéseidből! Vagy ha nem volt elég fontos, hogy biztonsági mentést készíts róla, akkor ez után se legyen az... hányszor kell még ezt eljátszaniuk az embereknek, nem értem... nem... nem értem.
Visszaállítás kb akkor lehetséges, ha az adat törlése után azonnal kikapcsolod, megszünteted a lehetőségét, hogy felülírásra kerüljön. Akkor még különféle progikkal lehet próbálkozni, chatgpt segít megtalálni ezeket, ilyen easeus mittomén melyik programcsomagja és hasonlók vannak erre... esetleg ha pár használatja volt, akkor még van esély rá, hogy pont nem azok a szektorok kerültek felülírásra, ahol korábban ezek a hirtelen extrémfontossá vált képek voltak tárolva.
Vagy nem tudom mik a körülmények... ha épp az kell, hogy véletlenül se lehessen elérni, mert kompromittáló képek lennének, akkor biztonságban érezheted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!