Milyen menetrögzítő kamera lenne jó?
Figyelt kérdés
Olyan kellene, ami automatikusan elindul, automatikusan törli vagy felülírja a régi felvételeket, jól látható felvételeket készít nappal és éjszaka is, nem melegszik fel pl. ha parkoló autóban hagyom. Előre kell.nov. 15. 12:32
1/11 A kérdező kommentje:
ár kb 40-50 ezer Ft Max
nov. 15. 12:33
2/11 anonim válasza:
Minden normális dashcam olyan. Viofo jókat gyárt
3/11 anonim válasza:
Az utolsó pont kivételével minden elvárásodnak megfelel szinte az összes létező 1-2 évesnél nem idősebb menetrögzítő kamera.
Az utolsó pont nehezen értelmezhető. Menetrögzítő kamerát nem szokás parkoláskor kiszedni, viszont ha rásüt a nap a szélvédőn keresztül, melegedni fog - ahogy minden egyéb a szélvédő mögött.
4/11 anonim válasza:
#3 Valószinűleg a túlmelegedésre gondolt. Az enyém még egyszer sem melegedett túl nyáron pedig a napon parkol (sajnos)
5/11 A kérdező kommentje:
igen a túlmelegedésre gondoltam, nehogy felrobbanjon véletlenül
nov. 16. 15:05
6/11 anonim válasza:
Nem fog felrobbanni.
Lehet, hogy elsőre meglepőnek fog hatni, de menetrögzítő kamera tervezésekor általában gondolnak arra az eshetőségre, hogy esetleg szélvédő mögé lesz felszerelve, ahol nincs kizárva, hogy éri a napsütés.
7/11 anonim válasza:
Hacsak nem lapp volt a tervezőmérnök.
8/11 anonim válasza:
Nekem 70mai dash cam van az autóban és nagyon jó, csak ajánlani tudom. Állandóan fenn van a szélvédőn (kivéve Ausztria), és semmi gondja nincs a napsugárzással, pedig nem fedett helyen szoktam parkolni.
10/11 anonim válasza:
Azért Ausztria, mert még 2018-ban egy rendőr megbüntetett 400 EUR-ra, mivel bekapcsolt kamera volt az autóban. Most olvastam, hogy már enyhült a szigor, de még mindig nem egyértelmű a szabályozás. Svájcban és Portugáliában még mindig tiltott. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!