Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » A Polaroid képek minősége...

A Polaroid képek minősége ennyire alacsony, vagy én nem tudok jól fotózni vele?

Figyelt kérdés
Próbálkozom a piacon kapható képekkel. Vagy alulexponált, sötét lesz, vagy szabadtéren kiég az egész. Ahhoz képest, hogy milyen hype van körülötte, gyakorlatilag nem tudok olyan képet készíteni, amire büszke vagyok. 25 év fotós múlttal.

okt. 15. 10:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen.
okt. 15. 11:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az első szinte biztos, a második talán.
okt. 15. 11:54
 3/3 anonim válasza:

Gyerekkoromban jött az iskolánkba egy fotós. Mindenkit lefotózott egy 120-as (ma középformátum) filmes géppel két pózban, majd csinált osztályképet is. A végén csinált még egy osztályképet Polaroiddal a tanárnak. Mi köré gyűltünk és vártuk a kép megjelenését. Hát még gyerek szemmel is elég gyatra volt a minősége, én jobbat fotóztam apám Zenit gépével Orwo 35-ös filmre.

Azóta tudom, a Polaroid csak speciális esetekre használható, ahol a minőségnél sokkal fontosabb a gyorsaság.

okt. 26. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!