Az arcfelismerést nem a kamera, hanem egy szoftver végzi, maga a kamera csak az eszköz, ami látja az arcot. Létezik persze, de az számunkra nem elérhető tudtommal.
okt. 15. 05:28
3/12 anonim válasza:
Létezik, de börtön is.
okt. 15. 06:47
4/12 Morzsi007 válasza:
A sötétben?
Mindenhogy kellemetlen.
okt. 15. 07:02
5/12 anonim válasza:
Ahhoz kéne referenciakép is... amúgy sem lehet ilyet kapni.
okt. 15. 07:13
6/12 anonim válasza:
Kettőn áll a vásár. Ha rendszeres a kúrás, akkor abban benne van az asszony is. Őt meg csak felismered ennyi idő után nem? Odamész és rájuk nyitsz és a saját arcfelismerő szemeddel megnézed magadnak a múúúúunkás arcát.
okt. 15. 08:07
7/12 anonim válasza:
Nem eleg a mozgaserzekelos es visszanezed telon,hogy mikor volt aktiv mozgas? De ha tenyleg valos az eset akkor igazabol a feleseged lenyomhajta a kamerat amig jon es megy. Vagy akar talalkozhatnak kulsos helyszinen is.
okt. 15. 08:48
8/12 anonim válasza:
3. vagyok! Köszönöm a nullázást! De nagyon ám!
Amit a kérdező szeretne, nem csak erkölcstelen, de tiltott is. Rejtett kamerát a saját lakásban is tilos használni.
Ha én lennék a feleség, és tudomásomra jutna, azonnal elválnék és feljelenteném a kérdezőt. A másik fél helyében is feljelentést tennék, és nem kis kártérítési összeget követelve polgári perben.
okt. 15. 09:10
9/12 Szervizmérnök úr válasza:
Sötétben tapogatózva mennek be a tetthelyszínre, sötét folyosókon és bejáratokon keresztül, értem.
Ha lenne is egy világos részlet, azt pedig nem ismernéd fel, ezért kell az arcfelismerő. Minden világos.
okt. 15. 11:44
10/12 retektorta válasza:
#8 Megnézném azt a bírósági tárgyalást :)
"Bíró úr, békésen dugom a szomszéd feleségét az ő hálószobájukban, de ez a szemét felvette rejtett kamerával, ezért most fizessen nekem 100 millió forint sérelemdíjat, mert a megrázkódtatástól impotens lettem."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!