Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Létezik olyan kamera, melyik...

Létezik olyan kamera, melyik arcfelismerō a sötétben??

Figyelt kérdés
àllitólag egyik múnkàs kúr..ja a feleségem.

#kúràs a sötétben
okt. 15. 00:17
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Arcfelismerő? Nem elég, ha éjjellátó?
okt. 15. 00:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az arcfelismerést nem a kamera, hanem egy szoftver végzi, maga a kamera csak az eszköz, ami látja az arcot. Létezik persze, de az számunkra nem elérhető tudtommal.
okt. 15. 05:28
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Létezik, de börtön is.
okt. 15. 06:47
 4/12 Morzsi007 ***** válasza:

A sötétben?

Mindenhogy kellemetlen.

okt. 15. 07:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Ahhoz kéne referenciakép is... amúgy sem lehet ilyet kapni.
okt. 15. 07:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Kettőn áll a vásár. Ha rendszeres a kúrás, akkor abban benne van az asszony is. Őt meg csak felismered ennyi idő után nem? Odamész és rájuk nyitsz és a saját arcfelismerő szemeddel megnézed magadnak a múúúúunkás arcát.
okt. 15. 08:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem eleg a mozgaserzekelos es visszanezed telon,hogy mikor volt aktiv mozgas? De ha tenyleg valos az eset akkor igazabol a feleseged lenyomhajta a kamerat amig jon es megy. Vagy akar talalkozhatnak kulsos helyszinen is.
okt. 15. 08:48
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

3. vagyok! Köszönöm a nullázást! De nagyon ám!

Amit a kérdező szeretne, nem csak erkölcstelen, de tiltott is. Rejtett kamerát a saját lakásban is tilos használni.

Ha én lennék a feleség, és tudomásomra jutna, azonnal elválnék és feljelenteném a kérdezőt. A másik fél helyében is feljelentést tennék, és nem kis kártérítési összeget követelve polgári perben.

okt. 15. 09:10
 9/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Sötétben tapogatózva mennek be a tetthelyszínre, sötét folyosókon és bejáratokon keresztül, értem.

Ha lenne is egy világos részlet, azt pedig nem ismernéd fel, ezért kell az arcfelismerő. Minden világos.

okt. 15. 11:44
 10/12 retektorta ***** válasza:

#8 Megnézném azt a bírósági tárgyalást :)

"Bíró úr, békésen dugom a szomszéd feleségét az ő hálószobájukban, de ez a szemét felvette rejtett kamerával, ezért most fizessen nekem 100 millió forint sérelemdíjat, mert a megrázkódtatástól impotens lettem."

okt. 15. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!