Sérült/karcos frontlencse esetén megvennétek magát a frontlencsét kínából www.aliexpress.com/item/1005005744711821.html políroztatnátok vagy márkaszervízben egy használt komplett objektív áráért cseréltetnétek az egész lencsetagot?
Figyelt kérdés
júl. 10. 12:15
1/11 anonim válasza:
Ne a címrészbe rakd a linket, mert így nem bírjuk kimásolni.
3/11 anonim válasza:
Polírozni nem lehet, mert azon a helyen megjósolhatatlanul megváltozik a lekerekítési sugár és a képalkotás + az MC réteg felhordása is komoly feladat. Ha kicsi a sérülés, fesd le feketével, pár apróbb karcnak meg nincs gyakorlati jelentősége (csak lélektani) Nagyobb sérülésnél csak csere a megoldás.
4/11 anonim válasza:
Én megkérdezném mennyiért javítja a Camera Kft. (hivatalos Canon szerviz).
5/11 A kérdező kommentje:
Fent írtam, 150 ezer, én annyiért vettem használtan..
júl. 11. 16:14
6/11 anonim válasza:
Érteni nem értem. Ha a csere egy használt objektív ára, akkor miért nem veszel egy használt objektívet?
7/11 anonim válasza:
Amit az Alin veszel, gyorsan kiderülhet, hogy mégsem az igazi és akkor még a szerviz árát is bukod. Mert egy lencsénél sok mindennek össze kell jönnie, hogy bele passzoljon a lencserendszerbe.
8/11 anonim válasza:
#5 Akkor vegyél egy új objektívet, jobban jársz. Kínából polikarbonát hamisítványt kapsz csak, ami teljesen lenullázza az objektív rajzolatát.
9/11 A kérdező kommentje:
#7 #8 azért bírom az ilyen kategorikus kijelentéseket (minden szerelő dilettáns, minden fos ami kínából jön)
júl. 16. 13:45
10/11 anonim válasza:
7es vagyok
Az olvasás utáni szövegértéseden nem ártana dolgozni, hogy jobban menjen!
Nem írtam olyanokat amiket összehordtál!!!
Talán fuss neki még1x! Hátha másodjára sikerülni fog!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!