Imre0521 kérdése:
Kaptam egy menetrögzítő kamerát. Azt betudom állítani hogy autómatán formatálja a kártyát ha megtellik vagy folyamatosan vegyen ? Értitek mit szeretnék? leírást olvastam de nem találtam Noname kinai 32gb kártya
Figyelt kérdés
máj. 19. 10:59
11/12 anonim válasza:
Nem fogja kiírni, hogy megtelt, mivel folyamatosan rögzít és a korábbi felvételt automatikusan törli közben.
Tehát folyamatosan a legutóbbi két óra eseményeit tudod rajta visszanézni.
Részletesen, az egyszerűség kedvéért.
Tegyük fel, hogy 10 perces darabokban rögzít, de folyamatosan.
Két óra múlva lesz 12 darab ilyen 10 perces felvételed, de ekkor nem fér rá több.
Ilyenkor automatikusan letörli a legrégebbit és folytatja a felvételt.
12/12 anonim válasza:
A menetrögzítő kamerák mind úgy működnek, hogy 5-10 perces részletekben rögzítenek. Amikor megtelt a kártya, akkor automatikusan törlik a legrégebbi részletet és folytatják a felvételt. Legtöbbször egy gombbal meg tudod adni, hogy az éppen rögzített részletet ne törölje később akkor sem, ha megtelt a kártya, így pl baleset esetén vagy bármikor, mikor úgy gondolod, meglesz az adott felvétel. Minden alkalommal formatálni egészen biztosan nem kell a kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!