Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Előhívás után még lehet fotózni?

Előhívás után még lehet fotózni?

Figyelt kérdés
van egy eldobható kamerám, amivel már fotóztam pár képet, de még mindig van rajta 13. ha elő akarom hívatni az eddig fotózottakat, akkor utána még ki tudom használni azt a 13-at vagy nem? Kodak Fun Saver kameráról van szó

márc. 20. 14:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%

"már ha van még olyan hely"

DM, Rossmann még csinálja. Nagyon sokan fotóznak még hobbiból filmre.

márc. 21. 06:43
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

Hogy valaki válaszoljon is:

Ha egyszer előhívattad akkor a maradék filmszalag emulzióját is reagáltatják a vegyszerekkel. Ha nem fotóztál rá az olyan mintha a sötét éjszakát fotóztad volna és azt ugyanúgy elő fogják hívni pozitívban feketére mint ha fotóztál volna.

Természetesen előhívás után az emulzió már nem lesz fényérzékeny így nem lehet a továbbiakban fényképezni rá.

Remélem kimerítő volt a válasz.

márc. 21. 20:43
 13/14 anonim ***** válasza:
24%

Vannak akiknek értelmes céljuk van a filmes fotózással, de többségük azt hiszi attól lesz nagy fotós.

márc. 22. 11:03
 14/14 anonim ***** válasza:
13 ez nem változtat a tényen, hogy van még ilyen szolgáltatás, így nem értem mit szeretnél ezzel.
márc. 22. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!