Fényképező gép állvány, amin tudom forgatni a gépet függőleges portréhoz?
Olyan állványt keresek amit eltudok fordítani, hogy "álló" fotót is tudjak csinálni az alanyról?
Mármint a fényképezőgépet fordítom az állványon függőlegesen.
Canon 1200d gépem van.
#3 téves, konkrétan szinte egyik állvány sem tudja ezt. Ez az állványfej feladata, ami csak néhány ócska állvány esetén van egybe építve az állvánnyal.
Normál állványra pedig bármilyen fej feltekerhető.
Ha lepontozol is, a válaszod félrevezető.
Ideális esetben - tehát mikor nem halál csóróként a legócskább hama állvány megtalálása a cél - külön vesz az ember állványt és fejet. És az állványnak semmi szerepe nincs abban, hogy tudod-e portréba billenteni a kamerádat, az kizárólag a fejen múlik.
Majd ha felnősz, lesz önálló kereseted és meg tudsz engedni magadnak tisztességes felszerelést, megérted.
Addig pedig nyomkodd bőszen a piros ikszet.
Van normális felszerelésem, valószínűleg jobb is mint neked szóval ezt a stílust be lehet fejezni :) nem csak én pontoztalak le. Csak egy sima kötözködés ez a részedről, itt vezeted le a mindennapi frusztrációdat.
További szép napot!
Szép napot este nyolckor? Gratulálok. Nem is értem, minek állok le ilyenekkel vitatkozni. Tudod mit? Legyen igazad.
Az állványon múlik, hogy tudod-e dönteni a gépet.
Az állványon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!