Lumix gh4 vagy g7?
Sziasztok! A Canon 600D fényképezőgépem akarom lecserélni. A két fényképezőgépet nézegetem, majdnem ugyanolyan árban vannak használtan (egy picivel azért a gh4 több). Az lenne a kérdésem először, hogy megérné leváltani ezekközül valamelyikre a 600D-t? Elkezdett érdekelni a filmezés világa és azért döntöttem úgy, hogy vennék valami jobbat videóra, de ugyanakkor fotózni is szeretnék. A gh4 mellett húz a szívem eléggé, hiszen videóra inkább az lett gyártva, de mivel régebbi így félek, hogy lehet ha a g7 lenne a jobb választás.
Lett egy olyan őrült ötletem is, hogy megveszem az egyiket, majd kigyűjtöm a másik body-ra is. Így fotóra a g7 lenne, videóra pedig a gh4. Szerintetek elég egy ezekközül? Ha igen melyiket választanátok és miért? Illetve ha mindkettőt javasolnátok, akkor milyen sorrendbe vennétek meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!