Akkumulátor és töltő?
Ezek utángyángyártott, másolatok. Még a 2000-es sem lesz a közelében sem a gyári akksinak.
De használhatóak, nem szabadna gondnak lenni a tölréssel.
nekem ilyej jupio volt, ezzel semmi gondom nem volt. Sőt, jobban teljesített mint a gyári.
Feltölti a kisebb és a nagyobb kapacitásu akksit is a töltő. Ezzel nem lehet gond. FIgyeli az akksi által felvett áramot, a feszültségét és az alapján tölti.
Nekem egyszer volt gond utángyártott cuccokkal: kínából rendeltem 2 akksit meg hozzá töltőt valamelyik rép fotómasinámhoz és ott a töltő volt a rossz. Néhány hét után durrant egyet és nem működött tovább :D Az akksik még évekig jók voltak a gyári töltővel töltve.
Igazság szerint minél tovább tölti, annál nagyobb az öröm, mert akkor több töltés ment bele és több is fog kijönni.
A telítettség érzékelése megoldott, az akku áramfelvételének csökkenését figyelve, így túltöltés nem lehetséges.
Plusz ezekben is van BMS elektronika (az akkuban), ami a töltő meghibásodása ellen is véd:
https://www.youtube.com/results?search_query=EN-EL15+disasse..
Után gyártottakat használok
A gyárit csak néha
Nincs nagy különbség viszont az ára csak töredéke az eredetinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!