Normál minőségű profilképek készítésére és társaságban fényképezésre melyik a legolcsóbb, nem ciki kinézetű fényképezőgép?
Nem a megapixelektől lesz jó egy kép.
Ha csak néhány jól kinéző profilkép kell rólad arra egy TFCD fotózás tökéletesen alkalmas lenne.
Csináltam már olyat hogy kivágtam a 7.2 megapixeles teljes testes képről portréhoz magamat. Aki fényképezett, körülbelül 1.5-2 méterre állt. Aztán a kivágott képnek nem éles, hanem mivel nagyítani kellett a portréhoz, nagyon leromlott a minősége. Amikor selfit csináltam annak még elfogadható volt. A távolságtól mintha romlana. Ha nem portré, fényképezni 2-3 méterről kell ha jól tudom, ezért ha jól sejtem, nem elég egy 7,2 megapixeles sima Samsung telefon. Főleg ha másra, például társaságban csoportképre is használnám. Most akkor a megapixel a képméretet, nem a képminőséget jelenti?
Minek az állvány ha fényképezéshez bárkit meg lehet kérni akinek guggolnia és figyelnie kéne?
Nem vagyok modell TFCD-zni. Egy idegen átlagembert nem értem ki fényképezgetne jó csajok vagy az ismerősei helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!