Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » E között a két memóriakártya...

E között a két memóriakártya között az árukon kívül lehet még valami különbség?

Figyelt kérdés

Adatokban nem igazán találtam eltéréseket.Meg ezek a kategóriák már elég gyorsnak számítanak normál felhasználásra fényképezőgépbe?

[link]

2023. dec. 4. 12:51
1 2
 11/13 Morzsi007 ***** válasza:
100%

“ Egyes rossz nyelvek szerint az összes kártya ugyanazon a gyártósoron készül és a minőségvizsgálat dönti el, hogy milyen márkajelzést kap aztán. Amelyik megfelel a legjobb minőségi elvárásoknak, abból Sandisk lesz, a gyengébbeket kapják más márkák, a legsilányabbak meg noname, ”

Ez már bőven elég indok arra, hogy Sandisk-et válasszam. 😁

2023. dec. 6. 13:56
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Aki ilyeneket elhisz, az meg is érdemli, hogy sokkal többet fizet kb. ugyanazért más címkével.
2023. dec. 6. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem is van Kingston rossz kártyám és pendrájvjaim, megveszed ezeket?

Egyébként az igazság kedvéért hadd mondjam, hogy amikor a kártya relatíve nagyon drága tétel volt, úgy 2003 körül, akkor a legolcsóbbakat vettem (még olyan is volt, amire címke sem jutott :D ), ezek között volt Kingston is, amelyek mind hibátlanul szuperáltak (ezek még az 512 Mb kapacitásúak voltak), aztán későbbi 4G-s Kingstonnal volt bajom nekem (is, és egy fotós haveromnak is).

Egy sandiskem volt, amit ki kellett selejteznem, mert magától (?) letört az írásvédelem állító bütyök. Ez még egy 20 Mb/s sebességű 2 G-s SD volt. :D Sandiskeket tekintve folyamatosan frissítem a készletet, ahogy jelennek meg gyorsabbak, újabbak (na meg a gépek is egyre nagyobb fájlokat köpnek ki), nem vagyok egy nagy felhasználó, mintegy 1000 alkalommal fényképeztem digitálisan (események sorszámozva vannak), mindig kártyaolvasóhasználattal, sosem volt más problémám.

Ja, van egy Transcend rossz CF-em is. :D

2023. dec. 7. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!