Miért akarják az embert anyagilag mindenhol lehúzni?
Nekem senki ne mondja hogy egy gyári akkumulátor ennyit ér egy canon EOS 7d-hez.
11/
És,hogy tudom kiszűrni melyik a jó melyik a rossz minőségű?
13/
Értem,majd akkor utána olvasok.Nem nagyon vásároltam még kintről.
A dupla annyihoz szólnék hozzá. Néhány éve kereskedelemben dolgozom, korábban semmi közöm nem volt hozzá. Most sem értékesítőként ügyködöm.
Régebben annyira sem láttam át ezt a világot, mint most.
Az árrésről: Igen, van olyan termékcsoportunk, aminél ez 50%. Tehát kétszer többért adjuk, mint amennyiért vesszük. De olyan is van, ahol az 5%-ot sem éri el. Abból az 50%-ból kell fenntartani a boltot. Abból tudjuk bérelni a helyet, ebből fizeti a tulajdonos a rezsit, a béreket, tartja fent a webáruházat stb. A cég alig-alig nyereséges.
Beszélgettem a főnökömmel ezekről korábban. Az eladott darabszám nem lenne annyival több, hogy ugyanannyit hozzon, ha csak 20-30%-ot tenne rá.
Kicsi a piac, mennyiséget nem lehet eladni.
Miért lehet olcsóbb mondjuk az Amazonon? Nem értek hozzá, de ilyen elképzeléseim vannak:
Mi berendelünk egy termékből éves szinten 40-50 darabot. Más, nagy cégek ugyanabból 2-3 ezret. Eleve olcsóbban kapja, mert nagy tételre a gyártó is ad kedvezményt. Jobbak az adózási szabályok. Mér a magyarnál is kisebbek a bérek.
Ha szürke vagy fekete piac, nem kell garanciával sem foglalkoznia.
Simán lehet kapni feléért is az amazonon akkut sőt duracellnek is van ilyen akkuja 25 Euroba kerül.
Jobban teszed kérdező ha nem magyar boltokban keresel .
90 euró a gyári akku a cannon német webshop.
Ez alatt böven lehet találni.
Cameron Sino gyártmányt nyugodtan vehetsz, az egyik legjobb utángyártó márka.
Ez nem az a tipus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!