Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Kezdőknek milyen ár-érték...

Kezdőknek milyen ár-érték arányban megfelelő fényképezőgépet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik tudnak ebben segíteni.

2023. nov. 11. 21:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

50eFt-ért tényleg csak egy használt bridge férne bele. Ezt viszont jószívvel már nem tudnám ajánlani, a technika rendesen lelépte a bridge gépeket.

Akkor már inkább a mobiloddal fotózzál sokat, és közben gyűjts még pénzt.

Egyrészt tanulni fogod így a fotózást, másrészt rá fogsz jönni, hogy milyen irányban szeretnél majd továbbmozdulni.

Vagy ha eléred a mobil kamerájának a korlátait, akkor még mindig van lehetőség egy felcsíptethetős előtét lencsét venni tizenezer forintért. Azzal újabb lehetőségek nyílnak meg majd.

Ilyet mint ez: [link]

(Halkan merem csak megjegyezni, hogy én is szkeptikus voltam ezekkel a felcsíptethető lencsékkel, de kaptam kipróbálásra egy makrót meg egy nagylátót, és valami elképesztő milyen fényképeket lehetett velük csinálni.)

2023. nov. 13. 23:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2023. nov. 17. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!