NBD digitális fényképezőgép, vélemény?
Bakker megnéztem mi ez az nbd, ez még viccnek is rossz.
Illetve nem, végülis felnevettem mikor megláttam, szóval viccnek tulajdonképpen jó.
Nem véletlenül nem tudsz semmit erről az NBD márkáról. Egy noname márka, amit soha senki nem tartott nyilván semmilyen téren. Valahol összerakják, milyen alkatrészek belekerülnek és valamire lehet használni - de hogy milyen minőségben és mire alkalmas, azt leginkább a fene tudja.
Fényképezőgép gyártóként ismert márkák: Canon, Nikon, Fuji, Pentax, Olympus
Nem hagyományos fényképezőgép gyártók, de nagy nevű elektronikai gyártók, akik régebb óta foglalkoznak videókamerákkal és ma már fényképezőgépekkel is:
Sony, Panasonic, Samsung
Ebben az árfekvésben újonnan csak nagyon szerény tudású gépeket árulnak, ami épphogy versenyképes minőségben egy jobb okostelefonnal. Leginkább mert pont ugyanazon spórolnak ezeknél is, mint a telefonoknál: optika mérete és minősége.
Ahogy már írták, ennyi pénzért inkább használtan vegyél egy régebbi gépet, azok közt már egész komolyakat is lehet kapni. Nem a legújabb technikát, viszont akár fényévekkel jobb minőségben is.
(Mondjuk, aki annyira nem ért hozzá, hogy az NBD-t nem érdemes megvenni, annak a használt fényképezőgép vásárlás pláne kockázatos lehet sajnos. Boltban érdemesebb lehet használtan vásárolni, mert ott használtra is adnak garanciát - viszont pont emiatt drágább is így használtat venni, mint ha az előző tulajdonostól vennéd meg, aki nem ad rá garanciát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!