Belső ház lakója vagyok. A szomszédom kamerákat helyezett ki amihez nem járultam hozzá Roppantúl zavar. Minden lépésem, mozdulatot lát. Lehet tenni valamit?
"adatvédelmi hatóságnál kell feljelenteni"
Előtte szólni neki az aggályodról. Aztán írásban értesíteni.
Mit jelent, hogy belső ház? Nem kötekszem, tényleg nem tudom, mit jelent.
A kamerákról:
Első körben kérnék az összes kameráról képet, hogy lássam, mit lát a kamera. Mert pl. nekem is van egy kamerám, a szomszéd azt hitte, őt figyeli, aztán áthívtam, megmutattam neki, az a hely, ahol ő mászkál, teljesen kívülesik, és max, ha kiabál, akkor rögziti a hangot, de látni akkor sem látja. Kipróbáltuk, együtt mentünk oda az ő területére, normálisan beszélgettünk, aztán szándékosan kiabáltunk párat. Visszamentunk, lejátszottam neki, hogy pl a beszélgetés nincs is, és a kiabálásnál is csak foszlányokban veszi a hangot. Azóta szent a béke, sőt, ő is vett egy ilyen kamerát, mert a betörők ellen viszont jó.
Nem tudom, ez hogy működik nálatok.
1-es vagyok.
Nem szeretek az ilyen kamerás kérdésekhez válaszolni mert a sok idióta mindig belenyomja a pirosat.
De tessék itt a jogi része:
Ugrott a bírság a kamerásnak.
Nincsen joga sem téged, a telked, sem az utcát megfigyelni.
Jelentsd fel!
Ennyi.
Ebbe is nyomjátok a pirosat majmok!
Sőt kérjétek meg az oldal fejlesztőit hogy oldják meg hogy dupla pirosat is lehessen nyomni!
"Nem szeretek az ilyen kamerás kérdésekhez válaszolni mert a sok idióta mindig belenyomja a pirosat"
Akkor mi lesz, valakit érdekel ez a gyerekes játék?
Attól eltekintve, hogy lehetnek emberek, akik inkább elkerülik ezt a portált, mert megalázónak érezzük, hogy hülyegyerekek osztályoznak minket. Tudom, mert egyik oka volt, hogy én is többször, évekig kerültem az oldalt.
Ezáltal tudástól, tapasztalatok megosztásától eshet el a portál, de ez nem számít nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!