Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Van mód egy telefont távirányí...

Van mód egy telefont távirányítani?

Figyelt kérdés
Fel szeretném venni, ahogy a kutyáim játszanak, de mire felveszem a telefont, bekapcsolom, beállítom, általában már nem csinálják. Olyan kellene, hogy állványra rakom a telefont, beállítom ahol általában játszanak, majd távolról elindítom a felvételt, amikor épp kell. Van erre technikailag mód? Például egy másik mobil a lakásban (ugyanazon wifin) képes ilyesmire, távirányítani egymást?
2023. szept. 6. 17:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#10: erre tök felesleges egy vadkamera. Amelyiknek normális képe van, az nagyon drága.

Tuti hogy van telefonra is ilyen alkalmazás.

2023. szept. 7. 17:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Meg kell tanítani a blökiknek hogy parancsra játszanak! Ez nem kerül sokba, kicsit több jutifali fog fogyni.
2023. szept. 7. 19:04
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem értitek az egészet. Egy szobában vagyok a kutyákkal, én tévézek, ők fekszenek, kamera beállítva rájuk. Ha indul a játék, csak megnyomok egy gombot és veszi. Ha felkelek, mozgok, akkor abbahagyják. Erre kellene egy egyszerű app, ami elindít egy felvételt és ennyi. Nem kell néznem a kamerát, a képet, mert látom a kutyákat, mikor kezdik a birkózást.
2023. szept. 8. 15:55
 14/18 anonim ***** válasza:

"csak megnyomok egy gombot és veszi"

A 2. válaszban pontsan egy gombot linkeltek. 🤷‍♂️

2023. szept. 8. 15:59
 15/18 anonim ***** válasza:

"Nem értitek az egészet."

Nem érted az egészet. Ki fogja feloldani a készüléket? Ki nyitja meg a kamera appot?

2023. szept. 8. 15:59
 16/18 A kérdező kommentje:
Pont ezt akarom távirányítással. Mert ha felkelek, abbahagyják.
2023. szept. 8. 16:01
 17/18 anonim ***** válasza:

De értjük, mert okosabbak vagyunk mint te.

Nem lehet távirányítással feloldani a telefont! Appal sem! Akkor mi értelme lenne a zárolásnak?

Feloldod.

Beállítod, hogy soha ne zárolódjon.

Bekapcsolod a kamera appot.

Rádugod töltőre biztos ami biztos.

Aztán leülsz és nézed a viktort és nyomkodod a gombot.

2023. szept. 8. 16:08
 18/18 A kérdező kommentje:
Üzenem mindenkinek, aki hülyének nézett a kérdésem miatt. Igen, létezik erre megoldás, egy app, a neve: Say Cheese. Már feltettem és mindent tud, amit akartam.
2023. szept. 9. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!