Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Egyes fotósok miért ragasztják...

Egyes fotósok miért ragasztják le a márkajelzést?

Figyelt kérdés

Olyat is láttam, hogy rendesen le volt feszítve a logó és a helye ordenáré módon nézett ki, mert a ragasztó maradékát már nem kaparta le.

Miért csinálják ezt, mire jó ez?

2023. szept. 5. 00:55
1 2
 11/20 Mojjo ***** válasza:
41%

@8:

"És ott van a harmadik csoport, az amatőr fotós. Közülük is szoktam látni, hogy leragasztják a logót."

Namost kb két évtizede foglalkozom fotózással. Ez mellékhatásként azt is jelenti, hogy megbámulok mindenkit, aki az utcán fotóz. És soha, a 20 év alatt megbámult alighanem sok ezer amatőr fotósból soha nem volt egyetlen egy sem, akinél le volt takarva a márkajelzés. Egy sem. Szóval nem létező jelenségre keresel magyarázatot.

2023. szept. 5. 17:17
 12/20 A kérdező kommentje:
Budapest Állatkert 2021. Nyíregyházi Állatpark, néhány héttel ezelőtt. Mindkettő helyen láttam amatőr fotóst, aki leragasztotta. Ausztria, Hallstatt, 5 évvel ezelőtt. Tömegével ömlenek oda amatőrök és profik is. Több leragasztott vázat is láttam. Hogy te 20 év alatt nem láttál ilyet, az nem tudom miért lehet. Talán hazudsz. Ugyanis TV közvetítésekben is lehet látni ilyet a háttérben.
2023. szept. 5. 17:35
 13/20 Mojjo ***** válasza:
@13: Biztos hazudok :) Senki nem takarja le, aki nem műsorban fog szerepelni. Köztv-ben alighanem a tv maga takarja ki utólag. Ismételten: nem létező jelenség magyarázatát keresed.
2023. szept. 5. 18:11
 14/20 Mojjo ***** válasza:
79%
Egyénként annak, hogy az elmúlt 5 évben két helyen is láttál ilyet, lehet az a magyarázata, hogy ők szerepeltek valamikor műsorban, ahová letakarták és nem vakarták fel utána a letakarást, lustaságból, nemtörődömségből, ilyesmi.
2023. szept. 5. 18:15
 15/20 A kérdező kommentje:
#14 Erről a nem létező jelenségről diskurzusok százezrei szólnak. Most direkt rákerestem. Te is csak kötekednél jöttél ide, szóval a válaszaidat innentől kezdve ignorálom. Nem kötelező hozzászólni.
2023. szept. 5. 18:55
 16/20 anonim válasza:
Lehet nem akar vitatkozni a másik márka fanatikusaival... Az amatőr is, lehet nem akarja hogy kárdezgessék róla, vagy emiatt megállítsák. Nekem elsőre ez jutott eszembe.
2023. szept. 5. 23:08
 17/20 Mojjo ***** válasza:

@16: A diskurzusok százezrei pont annyira léteznek, mint a jelenség maga. Nem igazán tudom, mi bajod van. Ennyire unatkozol, vagy valami pszichológiai betegséged van?

Maga a jelenség azért nem létezik, mert

A, értelmetlen: semmi célt nem szolgálna a dolog

B, életszerűtlen: az emberek még akkor sem szívesen vesződnek plusz energiát és időt igénylő dolgokkalha van értelmük

C, és egész egyszerűen szétnézve a valós világban láthatod, hogy nincs ilyen, amiről te beszélsz

Eleinte azt hittem, tényleg láthattál párszor valamit, és valóban azt hiszed, hogy ez valami elterjedt dolog, de tévedtem. Vagy valami nagyon gagyi, unatkozó troll vagy, vagy olyan gyógyszereket szedsz egyszerre, amiket nem lehetne.

2023. szept. 5. 23:22
 18/20 gbenyov ***** válasza:

Én a 3/17 Mojjo érvelésével értek egyet. A termék megjelenítést ma már a világban nagyon szigorúan veszik.

Most a világ internet kíberjei még nem tartanak ott, hogy az alakzatot is figyeljék (pedig erre is meg van MINDEN eszköz), de a képeken lévő összes betűt, szöveget, minden képről (én is), azonnal leolvassák.

2023. szept. 5. 23:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Az a humor, hogy én írom, miért tettem felismerhetetlenné a típusjelzést, utána 9 percvel meg Mojjo írja, hogy soha senki még nem tette felismerhetetlenné. :D :D :D
2023. szept. 6. 23:32
 20/20 Mojjo ***** válasza:
@19: Igaz, van egy ellenpéldánk. Nem olvastam, mean culpa.
2023. szept. 6. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!