A kamerámat nem támogatja már az explorer, de az edge se! kérdésem milyen mondjuk telepítői stb programmal lehetne bemenni a kam menüjébe?
Egyre romlik a helyzet..
Kérdezni se tudnak.
De azért én válaszolok Neked, ha megmondod, hány éves vagyok.
Kérdést beírom a Google-keresőbe.
Választ beírom a Gyakori Kérdésekbe:
Azért szeretek itt kérdezni mert itt csodálatosabbnál csodálatosabb elmék vannak! 😄
Olyanok akik már szinte hasonlítanak egy kiégett oktatóra.. 🤣
Az explorer mivel már nincs, így a kamera se volt ugye hajlandó bejönni, de megoldottam egy win 7-essel. Hikvision DS-2CD2051G1-IDW1
Azért szeretek itt nézelődni mert itt csodálatosabbnál csodálatosabb elmék kérdeznek! 😄
Olyanok akik már szinte hasonlítanak egy kiégett ***ra.. 🤣
De legalább ha a hiányos, ezért nem megválaszolható kérdésére kap egy olyan választ, hogy talán guglizzon rá a témára, akkor méltóztatik kicsit gondolkodni és önállóan megoldani a problémáját.
Nem kényszerítek senkit téged se hogy válaszolj olyanra amire te nem vagy képes.. mint észrevetted volt olyan kiemelkedő ős tehetség, aki megértette a kérdésem és telibe találta, ez neked nem ment.. ellenben jól "idepirítottál" nekem önelégülten! jó érzés mert az ember ilyenkor hátradől és szív egyet a cigijébe!
Aki kérdez nem biztos hogy éppen ráérös kedvébe van, viszont itt akadnak akik az idejükből tudnak egy kiégett fa*znak egy tökéletes, érthető és letisztult választ adni! Bruhaha...
Én téged nem értelek.
Számodra az a megfelelő válasz, hogy "guglizz rá!"?
Megnyugodtam, igazam volt. Te tényleg képtelen vagy önmagadtól még arra is, hogy a guglit használd.
Nem tudom, ez a mai oktatási rendszer szégyene-e, vagy egyszerűen csak állandó a világ össz-IQ-ja a népességszaporulat ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!