Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mennyire megbízható a MIHUNGAR...

Mennyire megbízható a MIHUNGARY nevű oldal?

Figyelt kérdés
Kamerát szeretnék rendelni, le is adtam a rendelést, de előre kell utalni a pénzt netbankon keresztül.
2023. febr. 10. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Az oldal első ránézésre ígéretesnek tűnik. Van ASZF, cím és sok minden. Elgondolkoztató azonban, hogy néhány helyen lorem ipsum szöveg van. Ennek az oka lehet, hogy még épül az oldal, de a bogarat beteszi az ember fülébe
2023. febr. 10. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
23%

Elvileg rendben van:

245-en (89%) 5-ös csillagot adtak.

[link]

2023. febr. 10. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Bár furcsa, hogy az 1 csillagos értékelésekre a bolt reakciója úgy kezdődik, hogy:

"Köszönjük szépen a visszajelzését, örülünk, hogy összességében pozitív volt a benyomása rólunk.

[...]"

[link]

2023. febr. 10. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Lutri.

Ha bevállalod hogy ha valami gond van akkor magadra maradsz, csak akkor vágj bele.

2023. febr. 11. 00:11
 5/8 Bny Nikolett válasza:

A napokban rwndeltem tőlük, itt a véleményem:

Nagyon gyorsan korrekten szállítanak, válaszolnak az emailban írt kérdéseidre és minden változásról értesítenek.

2nap alatt kihozták a csomagot, és pontosan azt kaptam amit rendeltem bontatlan xiaomi-s csomagolásban.

100%-osan ajánlom! Nem csalódtam benne!

2023. máj. 11. 11:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Azóta tapasztaltam, hogy nem éri meg onnan rendelni!

NEM AJÁNLOM SENKINEK A MIHUNGARY-t!

Csalók!!

2023. máj. 13. 07:51
 7/8 anonim válasza:

Mi történt? Mi a tapasztalat?

Én most rendeltem onnan, bár bizonytalan voltam velük, így megpróbáltam emailben visszamondani a rendelést. Remélem sikerült is.

Nálad hogglyan történt?

2023. máj. 22. 12:46
 8/8 anonim válasza:
Senki ne vásároljon tőlük! Amint garanciális probléma merül fel elérhetetlenek lesznek, facebook értékeléseket olvassátok el. :)
júl. 11. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!