Wifi kültéri kamera mennyire vízálló?
2-es köszi de ha nem tudsz segítő szándékkal írni akkor ne írj a kérdésemhez köszönöm.
A normális hozzászólóknak: A kamera papírjain semmit nem találok a vízállóságról, a Google-ban szintén nem találtam semmit. Ha találtam volna akkor nem tettem volna fel itt a kérdést. Mielőtt a másikat lenézed, hülyének nézed azért gondolkozz el azon, hogy nem unalmába tesz fel itt kérdéseket, hanem mert nem találja a választ.
Különben is olyanoktól kérdeztem akiknek van ilyen kamera és tudnak mondani róla valamit úgy, hogy már használták, tapasztalták az esetleges problémákat. Akinek nincs ilyen ne szóljon hozzá mert nem vagyok kíváncsi az unalmas kioktató a kamerához semmit se értő emberekre. Köszönöm
Kérdezd meg a céget, ahol vetted!
Annál is inkább, mert a neten legalább 3 féle teljesen különböző kialakítású és működésű kamerát találtam YCC365 Plus néven.
Ebből mondjuk kettő IP66-os időjárás álló, a harmadikról nem találtam semmi infót. Viszont ezek alapján a fene tudja, még mennyi féle változata lehet és melyik mennyire vízálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!