Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ha a telefonban nincs autofoku...

Savlekotő kérdése:

Ha a telefonban nincs autofokusz hogy lehet külsőleg valamivel megoldani?

Figyelt kérdés

2023. jan. 8. 00:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Vidd vissza azon indokkal, hogy lefagy, gyorsan merül...stb és cseréld be másmilyenre ráfizetéssel, ha nem adják vissza a pénzt.
2023. jan. 8. 15:00
 12/16 A kérdező kommentje:
Még vidget se állítható be ,semmi személyre szabás ,egy fos,próbáltam kérdezni de látványos unott pofaval valaszolgattak,szetintuk ez jobb mint a honorom érdekes abba volt autó fókusz és vidget is,ebbe semmi alap rendszer, max emailezni lehet vele meg netezni,ennyibol buta telefont vehettem volna,ha tudom H a quar kódot se tudja beolvasni ott hagyom így semmi quar kódos cucc alkalmazás nem használható, sajnos rossz helyen vettem ahol az volt a lényeg H vedd meg és húzzál nem érünk ra mert rajtam kívül még jó pár vásárlóval alkalmazták ezt az unott pofás hozzá allast,veszek hétfőn normális samsungot egy normális boltba ez meg jó lesz másodlagos készüléknek tanuló pénz kerüld el az unott pofaju boltokat.
2023. jan. 8. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
QR kód. Nem quar. QR. A "quick response" rövidítése. Magyarul nyugodtan lehet "kú-er-kód"-ként mondani.
2023. jan. 8. 16:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, most át tettem régi samsungba ebből a fosból sim kártyát csak annak meg elfelejtettem a képernyőzár mintáját tiszta hülye fax vagyok,
2023. jan. 8. 16:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Másik telót vegyél. Ezt meg tedd fel valami online piactérre, hátha kapsz érte valamit. Én Nokia 800 Tough-t vettem régebben, mert munkatelefont akartam. Kai OS volt rajta, ami egy F0S. A telefonkönyvet sem tudtam átjátszani a régiből. Persze rájöttem egy hónap alatt, hogyan szerekesszek csv-t, milyen betűtípusra konvertáljak, hogy azután ékezettel átvegye a neveket! De ha ezt az időt a munkahelyemen letúlórázom, egy autót vehettem volna belőle. Se fókusz, se normális felbontás. Hangos és rondán szól. 4G-t tudja, de csak modemként, mert érintője nincs. A google naptárral szinkronizál. A Google pedig letiltotta ezeket a telefonokat, mert veszélyesnek ismeri fel. Eredmény: Szinkronizáláskor 0 bejegyzést lát, ezért törli azt, amit kézzel beírtam a telefon naptárjába. Nem azt mondja, hogy nem fér hozzá!!! Hanem hogy 0 bejegyzésem van az online naptáramban, érted? Mindent töröl naponta. Közben az tele van. Csak bosszúságot okozott eddig. A kai OS-t a kecskepásztorok országában szokták rátenni a kb 2000 HUF-ot érő telefonokra, hogy segítséget tudjanak hívni, de másra nem jó. Erreföl rátették egy csúcsmárka törésálló készülékére. Pfff. Gyártatok magamnak már telefont!
2023. jan. 14. 13:31
 16/16 IV. KecskeShajt válasza:

Létezik ilyen, de nem lehet bármilyen telefonra tenni.

[link]

A telefonod egyébként is egy ilyen "ennyi pénzért mit vársz" kategória, az a 480 x 960 felbontás vicc, amikor ma már minden telefon legalább HD kijelzős, én inkább spórolnék valamilyen drágább és jobb modellre.

2023. jan. 18. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!