Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Rendelt valaki ilyen kamerát?...

Rendelt valaki ilyen kamerát? Mi a vélemény, tapasztalat?

Figyelt kérdés

megvallom, nekem fura, túl olcsó már ahhoz is, hogy egy rendes akku legyen benne, nemhogy szenzor.

de kíváncsian olvasnám, kinek mennyire vált be.

[link]

2023. jan. 7. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

3 óra akkuidőt ír. Az még egy gombelemmel is megoldható. :D

Komolyan felmerült benned, hogy ilyen ránézésre is szopatós helyről rendelj? Ennyi felesleges pénzed van?

2023. jan. 7. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Emberek hogy találnak rá az ilyen debil oldalakra ugyan?!

Én egy gyufát nem rendelnék innen!!!

2023. jan. 7. 09:48
 3/4 A kérdező kommentje:

csak fedobta a face egy hirdetésben. de írtam is, hogy nekem is elég gyanús.

gombelemmel 3 óra? nekem a nagy 5000mAh-es akkuval tud menni kb 4-5 órát egy kisebb handycam.

2023. jan. 7. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Már számos esetben tapasztaltam, hogy emberek sokasága bűjja a netet, keresve a módját hogy átveresse magát.

Amúgy nekem van egy ehhez hasonló kamerám, nem innen, hanem rendes helyről.

Nem képes wifi hálózatra csatlakozni, ez az első lényeges dolog.

A kamera maga hoz lére egy hotspotot, arra kell csatlakoznod, azon keresztül éri el az alkalmazás a kamerát. Valóban képes hangot is közvetíteni, stb. Valóban vezérelheted a világ bármely pontjáról, ha az a pont elég közel esik a kamerához hogy elérd wifin keresztül.

Az enyém nagyon jó minőségű képet ad. Egy dologban más, hogy nincs benne akku, csak egy usb csatlakozó, és külső forrásból táplálható, de powerbankról elmegy több mint 2 hétig is.

Szóval az akkus verzió mérete alapján valós lehet a 3 óra működés.

De innen semmiképpen se rendelj.

2023. jan. 7. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!