Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Vettem a videókamerámhoz egy...

Farkas Márton kérdése:

Vettem a videókamerámhoz egy mikrofont. De hiába dugtam jó helyre a vezetéket nem működik.Ilyenkor mit lehet tenni? Mit csináljak vele hogy működjön?

Figyelt kérdés

2023. jan. 3. 14:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%
Rákerestem. Sok szerencsét hozzá! Elvileg két kábel van hozzá. Egy mobiltelefonos (négypólusú jack), egy kamerás (azt nem vágom milyen kell legyen). Hát...
2023. jan. 3. 18:40
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom...
2023. jan. 3. 19:47
 13/16 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm
2023. jan. 3. 19:47
 14/16 anonim ***** válasza:
59%

Ott a kamera gumis fedlapja alatt a 3,5 jack aljzat a mikrofonnak...

A mikrofonon meg 3,5 jack kell legyen...az, hogy hány lépcsős....passz.

Professzionális puskamikrofon, ha ez neked xlr dugós, akkor ilyesmi kell vagy másik miki:

[link]

Mondjuk a mikit is belinkelhetnéd...

2023. jan. 3. 20:46
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

Ez a mikrofonok l egalja. Szégyen hogy ki merik rá írni, hogy professzionális puskamikrofon. Meg ez a márkanév... Puluz, "közismert és régi" mikrofongyártó - helyett ki kellett valami márkanevet izzadni a kici-occó termékeket gyártó számtalan kínai kisüzem valamelyikében.

Tudod te azt, hogy egy igazi "professzionális puskamikrofon" kb. tízszer annyiba kerül, mint a kamerád?

Na mindegy.

Elem nem kell ebbe a gagyi szarba? Ha kell, tegyél bele. A kamera menüjében nem lehet ki-be kapcsolni a mikrofonaljzat tápellátását? Ha elem nélküli a mikrofonod, kell neki tápellátás, kapcsold be. Ha elemes, kapcsold ki. Nem fogom most végignézni a játékkamerád leírását.

2023. jan. 4. 02:25
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Na ránéztem a kamera leírására. Bár ne tettem volna. Csak 18x digitális zoomja van, optikai nincs.

Gyakorlatilag egy régebbi mobiltelefon videofelvételi képességeivel rendelkezik. Tettek a kb. hüvelkyujj-körömnyi méretű kameramodul elé egy fókuszálásra alkamas objektivet, tettek bele egy SD-kártya foglalatot, meg egy kihajtható LCD-t. Ma bármelyik középkategóriás telefon jobb fotókat és videókat készít.

2023. jan. 4. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!