Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Esküvő videózásra Sony A6600?

Esküvő videózásra Sony A6600?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Főképp szakmabeliekre tapasztalatokra alapulóan kérdezném a hozzáértőktől, hogy Sony A6600-as gép esküvői videózásra jó választás e? Illetve, hogy milyen obit ajánlanátok ré e célra? Jelenleg Canon 90D + EF24-105mm-em van. Obi határ max 250k

Köszönöm a segítséget előre is!

2022. dec. 24. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Abszolút nem értem, mit akar valaki egy 600e ft-os apsc géppel..., mikor ennyiért már használt FF érzékelős minőségi vázakat kaphat...

Produktuma:

[link]

Nikon d850 vagy sony a7r4...

[link]

[link]

Aztán meg, ha minőség is cél, akkor fix obik...

2022. dec. 31. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Továbbá ha itt kérdezed meg, hogy mit használj a munkádhoz akkor lehet, hogy nem állsz még készen arra, hogy esküvőket vállalj.
2023. jan. 8. 15:41
 3/7 A kérdező kommentje:

sony a7r4 jo kis gep de 1 millio felett van sajnos. Az mar nagyon sok szerintem. Hasonlo arkategoriaban nem tudsze esetleg full frame-eset?

tovabba lehet n a techinikai hatteret nem ismerem nem tudom annyira a muszaki reszet viszont a szemem es az utomunkahoz a “tudas” talan jobban, legalabbis meg nem volt panasz de persze ez a te velemenyed elfogadom

2023. jan. 9. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
A tudás ott kezdődik, hogy ismered az eszközeid működését és ettől tudod őket rendesen használni, de persze Te tudod miért kérsz/fogadsz el pénzt.
2023. jan. 9. 19:49
 5/7 A kérdező kommentje:
nem ertem mibol gondolod hogy penzt fogadok el valamint hogy hogy jon ide meg mindig ez a tema, gondolom olvasni tudsz es latod a kerdest. Ha arra nem tudsz valaszolni legyszives ne spamele a kerdes komment szekciojat
2023. jan. 9. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért az, ahogyan és amit kommunikálsz, segít megérteni, hogy miért tart ott a hazai esküvői szcéna ahol.
2023. jan. 10. 12:48
 7/7 A kérdező kommentje:
na mesélj nekem nagyokos, hol tart és miért?
2023. jan. 10. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!