Mit gondoltok ezekről a gépekről kezdésnek?
Figyelt kérdés
Canon M50 Mark II
Canon EOS 250D
2022. nov. 28. 15:00
1/5 Mojjo válasza:
Egyiket sem ajánlanám, de ha e kettő közül szeretnél választani, akkor gondold át, hogy milc, vagy dslr.
Ha komolyan gondolod a fotózást és jövőbe mutató rendszert kezdenél el építeni múltba révedő helyett, akkor Canon R10 vagy Nikon Z50 vagy akár Zfc.
2/5 anonim válasza:
M50 kicsi, könnyű, de valószínűleg kelleni fog mellé egy EF-MF átalakító, mert nem sok MF obi létezik. Illetve több pótakku is kellhet majd hozzá, mert elvileg csak 200-300 képet bír egy töltéssel.
A 250D klasszikus belépő dslr. Optikai kereső, hosszabb akkuidő, rárakhatod az EF obikat, cserébe nehezebb, hangosabb, lassabb.
3/5 anonim válasza:
Semmiképpen ne M50, mert egy halott gép és rendszer. Én inkább használt gépet néznék, megbízható helyről, ami kicsit komolyabb kategória mint ezek. De az R10-el se lőhettek mellé
4/5 A kérdező kommentje:
3/3-as: Köszönöm a tippet, de ha lehet akkor nem használt gépet vennék. Nem nagyon preferálom a használt piacot. Megnéztem a válaszodban említett R10-es gépet, de a mai időkben nekem erre nincs fedezet. Kezdésnek meg nem is szeretnék komolyabb gépet.
2022. nov. 29. 17:00
5/5 anonim válasza:
4 de használtan tudnál a budgetnek megfelelően jobb gépet venni :D akkor miért valami vacakra költöd ugyanazt az összeget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!