A legolcsóbb kamera, ami tényleg jó képeket és videókat készít?

Figyelt kérdés
Kamerát keresek, szép, éles és színes képekkel és, ha lehet 4k videó, de, ha nem lehet elég a full hd is.

2022. nov. 11. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Jó kép és videó?

A gond az, ki mit ért alatta, tényleg nagy lehet a szórás, nehezen mondható meg.

2022. nov. 11. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem először tanuld meg, hogy működik egy fényképezőgép, mert az az érzésem, ha a géptől várod, hogy éles legyen a kép, akkor ott nagyon alap dolgok hiányoznak az elméletben.
2022. nov. 12. 01:40
 3/4 anonim ***** válasza:

A megfelelő tudással és körülmények között egy lyukkamerával is lehet jó képeket készíteni.

Gondolom eleve van egy telefonod, az is tökéletes erre a célra, amire neked kell.

2022. nov. 12. 04:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ő kérdezte pár kérdéssel korábban, hogy "legjobb 4k kamera 120ezer alatt?" már ott is kérdeztem, miért kell a 4k,és miért nem elég a full hd? Nem tudta megválaszolni, de mostmár beleírta a posztba, hogy Fhd is elég, nehogy újra megkérdezzék. Amúgy emberünk lehet valami karácsonyi ajándékot keres a kölyöknek.
2022. nov. 12. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!