Érdemes Canon EOS 90D-t venni?
Érdemes most beruházni egy új 90D vázba?
2019-es modell, nem valami friss, még is ez a legfrissebb.
Várható mostanában a kategóriájában utódja esetleg?
Amennyiben tükrös gépet szeretnél használni, akkor szerintem jó választás.
Sőt, most még jobban megéri, mert pénzvisszatérítés promóció során 50ezret visszatérít a Canon.
Bár, a Canon 6D MII (full frame) is a listán van, (ami 2017-es) de én inkább a 90-est választanám. Nekem kedvezőbb paraméterekkel rendelkezik.
"Várható mostanában a kategóriájában utódja esetleg?"
Nem. Ez egy dslr, a dslr-ek pedig épp a kihalásukat élik meg. A jövőben - az élő relikvia pentaxon kívül - minden gyártó a milcekre fog fókuszálni, illetve teszik ezt már egy ideje.
Valószínűleg ez a Canon legutolsó, komolyabb crop szenzoros dslr-je.
Feltehetően nem sok EF obi jön már ki, így megvan a veszélye, hogy pár év múlva már csak használtat tudsz rá venni vagy átalakítót kell használnod.
"Vitatkoznék azzal, hogy nem valami friss. A legutolsó xxD a piacon. Ennél frissebb nem létezik."
Ezért kellene egyszerre több mondat értelmét is észben tartani. Merthogy azt ő is írja a következőben, hogy ez a legfrissebb.
Egyébként akkor szerinted a Titanic is a legfrissebb a saját kategóriájában? Mivel, ha jól emlékszem, utána már nem építettek olyant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!