Mekkora ram kell minimum, hogy teljesen simán működjön akár egyszerre is a lightroom és PS?

Figyelt kérdés
Meg esetleg videóvágó program is. Tényleg minimum 64 giga kell? Tényleg nem létezik olyan laptop amivel ilyen munkát jól lehet végezni, vagy legalább 1 milliót rá kell költeni?
2022. okt. 15. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem a ram a lassú ilyen esetben hanem vagy a merevlemez (ha nem ssd-d van) illetve a processzor, nyilván ez utóbbi a feldolgozó egysége a gépnek, hisz benne van a nevében...

"central PROCESSING unit"

Laptop processzorok meg híresen gyengék... legalábbis Intel fronton...

2022. okt. 17. 15:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Ssd van már benne. Inkább egy újat vennék, minthogy erre költsek még.
2022. okt. 17. 15:32
 13/15 A kérdező kommentje:

Asus Rog zephyrus g15 ga503qm-hq167t

Ez a laptop neve. Erről mi a véleményetek?

Egy DCI-P3 100% kijelzőt át lehet kalibrálni 100% Adobe RGB-re?

2022. okt. 17. 16:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez egy bivaly laptop, ilyened van vagy ilyet akarsz? Ha ilyened van akkor nem igazán értelmezhető a lassulás laggolás...
2022. okt. 18. 11:47
 15/15 A kérdező kommentje:
Írtam korábban, hogy nekem milyenem van... Ezt néztem ki. De a képernyője nem jó sajnos
2022. okt. 18. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!