Milyen videó kamerát érdemes venni?
Ami fontos:
-olcsó legyen (ne több százezer)
-1080p 30fps legyen minimum
-alap beállítások legyenek rajta (pl. fényekkel mindenféle szar stb.)
-objektív legyen hozzá, vagy rá lehessen rakni
Meg szeretném ismerni, egy ilyen kamera működését és kezelését, és nem egyből egy több százezres géppel szeretném kezdeni, hanem egy párezres szarral.
Mint látjátok, viszonylag amatőr vagyok, úgyhogy bocs, ha hülyeséget mondtam (vagy írtam).
A linkelt darab egy kamerának álcázott marék fos, egy béna mobiltelefon kamera-képességeivel, jó esetben. Ipari hulladék.
Ha ismerkedni szeretnél a kamerakezeléssel, először is nézd meg, hogy van-e a telefonodban manuális videó mód, és kezdd azzal az ismerkedést. És nézzél YT tutorialokat a videótechnikáról.
Nem tud 1080p-t, csak 720p-t. Az a gond, hogy kevés pénzed van, de sok elvárásod. A megadott felbontások egyébként csak a hardverre vonatkoznak, nem az optikára, szóval olcsó kamera = gyenge minőség.
Ez is csak HD videót tud. Viszont az a Sony kamera, amit láttál, és alig drágább, elvileg tud Full HD-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!