Visszapillantóra építhető kamera ?
Gondolkoztam menetrogzito kamerán láttam a visszapillantóba/ra rögzíthető kamerát, amelyekhez adnak hátsó kamerát is.
F
A kérdés az lenne, hogy van ebből a variációból olyan ami lökésre elindul? Mondjuk ha a kocsiba nincs senki és este neki mennek akkor kapcsoljon be a rögzítés?
Ha igen, akkor meglehet úgy csinálni hogy elől és hátul is be kapcsoljon lökésre?
Kameraba láttam hogy van ilyen de az nem visszapillantóra szerelhető.
Tudtok ajánlani valamit?
Annak max. akkor van értelme, ha belvárosban laksz/ott parkol az autó, ahol minden terület tökéletesen belátható/be van kamerázva, és amennyiben lelopják az autódról a kamerát, rendőrségi feljelentés után azonnal van felvétel arról (ha neked nem is adják ki, de a hatóság látja), hogy ki lopta le a visszapillantódról a kamerát.
Szinte biztos vagyok benne ugyanis, hogy még aznap le fogják róla lopni.
Ha meg csak akkor tartod rajta, amikor épp vezeted/benne ülsz és várakozol valakire (valamire), akkor meg nem sok értelme van.
Rendszámtáblába beépíthető kamerát láttam, hogy van és a visszapillantóra rögzített kamera a kocsi belsejében van , a kocsit azert csak nem törik fel.
Amúgy igen belvárosban lakom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!