A fényképezőgép nem látja az SD kártyát ami benne van. Mit tegyek ?
Pontosabban egy napja vettem meg a Canon Eos 2000d kamerámat és pár kép készítése (kb20 db) után kidobta az üzenetet miszerint nem látja a kártyát/ cseréljem ki az sd-t.
Formáztam a kamerával is és ezután az üzenet után a laptopommal is (mivel nem voltak lényeges képek ezért hagytam őket veszni). Vissza raktam és ugyan ezt játszotta el. Engedett 20 lépet aztán ki írta.
Kezdő fotós vagyok ez az első gépem kérlek ne kövezzetek meg ha ez egy ilyen alap dolog és én meg nem tudtam róla.
Az Sd amúgy egy régen vásárolt bontatlan új kártya volt.
"Ha esetleg azzal se működne akkor vissza a Media Marktba?"
Miért, szerinted mi jöhet még szóba?
- Érte jön a Media Markt?
- Van egy titkos gombkombináció (Menu-Play-Jobbra nyíl-ISO) amit egyszerre lenyomva megjavul a készülék?
- Elmagyarázzuk, hogyan tudod szétszedni a készüléket, megkeresni és kicserélni a hibás alkatrészt?
Milyen kártya? Lehet, hogy a gép csak 32GB-ig látja a kártyákat (SDHC) a kártya meg nagyobb, 64-128GB kapacitású (SDXC) és ezért nem látja.
Ha hibás (vagy csak téves vásárlás), mindenképp érdemes visszavinni, hogy cseréljék ki - vidd a gépet is, hogy kipróbáld, másik működik-e vele. Egyszerűbb helyben kideríteni és megoldást keresni.
#9, ez a szólás lesz a feleslegesség mintaképe a következő 5000 évben.
"Lehet, hogy a gép csak 32GB-ig látja a kártyákat (SDHC) a kártya meg nagyobb, 64-128GB kapacitású (SDXC) és ezért nem látja."
...Az alábbi kártyákat a kapacitásra való tekintet nélkül biztosan használhatja... SD, SDHC, SDXC...
"mindenképp érdemes visszavinni"
Visszavitte... az újjal meg működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!