Lehet-e gopro hero 8 black-et powerbankról üzemeltetni?
Figyelt kérdés
És ha igen van valami limit? Vagy mind1 hogy milyet és mekkorát veszek?
És még valami,úgy tudom csak az extreme sd kártya jó bele de abból is láttam több fajtát eltérő Mb/s - al,az mind1 melyik?
2022. júl. 6. 21:17
1/2 anonim válasza:
Lehet persze, én is rádugtam powerbankra a 6-ost ha hosszan csináltam timelapset. Olyant veszel amilyent akarsz, nincs semmi megkötés.
A kártya sebessége nagyon fontos, főleg ha 4K-ban veszel fel videót. Én úgy szoktam csinálni, hogy számítógépen megformázom ExFATra a kártyát, utána beteszem a goproba és ott a menüből megint megformázom. Lényegesen kevesebbszer fagy ki így mint ha csak a géproban lenne leformázva csak.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, első kamerám lesz és úgy voltam vele inkább kérdezek mint hogy felesleges költségekbe verjem magam.
2022. júl. 7. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!