Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan kellene beüzemelni a...

Hogyan kellene beüzemelni a kamerát?

Figyelt kérdés

[link]

Üdv! Adott egy beltéri kamera yoosee cctv ip kamera. A pontos típusát nem ismerem, tulajdonképpen nem is az enyém. Egy kedves ismerősöm kért meg rá, hogy próbáljam már meg neki beüzemelni a készüléket. A telefonos applikációt felraktam, teljesen jól működik.

A kamerának nincs internet hálózati kábele, wifi-vel kellene felcsatlakozni. Én azt hittem, hogy ha bekapcsolja a laptopot meg persze a kamerát is, akkor a wifi-nél meg fog jelenni a kamera is. Persze nem jelent meg, így nem is tudtam a routerrel neki rácsatlakozni. Én egyébként sem igazán értem hogy van ez? A kollégámnak az lenne a célja, hogy ha elmegy otthonról dolgozni a telefonjával rá tudjon nézni a lakásra, vagy a kutyákra. Gondolom akkor a kamerát a benti routerhez valahogy fel kellene tenni, hogy automatikusan rákapcsolódjon nem?

Ezt hogy lehet megoldani, hogy lássa a router az eszközt? Fel kell menni a router honlapjára és ott kell valamit mókolni, vagy nem tudom. Igazából a kamera ip-címe is kellene hozzá, meg hanyas porton legyen stb. Gondolom ennek fix ip-je van. Windows alatt hogy lehet ezt megnézni, mármint a kamera ip-jét? Vagy teljesen máshogy kell, nem nagyon értem.

#kamera, wifi-hálózat,
2022. jún. 23. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Útmutató nem járt hozzá? Abban le van írva minden.
2022. jún. 23. 18:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, csak egy angol nyelvű felhasználási kézikönyv. Valójában az sem kézikönyv, hanem egy pár oldalas segédlet a mobil apphoz, hogyan kell regisztrálni, meg csatlakozni. Valami kínai vacak..
2022. jún. 23. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
És mit ír, hogyan kell hozzá csatlakozni? Pont ez volt a kérdésed is.
2022. jún. 24. 00:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem 100%-ig vagyok biztos benne, de szerintem kell lennie valahol egy IP-címnek, (pl: 192.158.1.38) és ha azt beírod a böngészőbe a kamera bekapcsolása után, és elvileg a live feed-et fogod látni (valós-idejű bemenet). Ha nem, akkor biztos kell még felállítás, talán szoftvert is kell telepíteni. Ha valahogy el tudod küldeni az útmutatót, akkor lehet, hogy rá tudok jönni.
2022. jún. 24. 23:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, az útmutató sajnos csak a mobil apphoz ad leírást. Valahogy megpróbálom, utánanézek valahol.
2022. jún. 25. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!