Vélemény erről a f.gépről ?
Figyelt kérdés
olympus om-d e-m10 mark lll vagy jobb a lV? Vagy esetleg még mindig megéri a Mark ll? Függetlenül attól , hogy milyen objektivet vennék hozzá.#Olympus #Mark lll
2022. jún. 11. 12:24
1/4 anonim válasza:
Ezek olcsó jó kis gépek. Nekem 3as van asszem. Van hozzá 4 obim. Egy 25mm, egy 14-28, egy tele (nem tudom fejből mekkora) és egy 42,5mm portré obi.
2/4 anonim válasza:
Annak idején sokat olvasgattam amikor vettem, hogy melyiket kellene - akkor még nem volt mk4-es - és a mk2-t választottam, mert az mk2-t választottam, mert az mk3-ban alig-alig van újdonság a mk2-höz képest.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, és akkor ha pl. Vennék egy mk2-őt 1-2 obival akkor azok később jók lesznek másik om-d géphez is ha cserélném ?
2022. jún. 11. 18:11
4/4 anonim válasza:
Jók. Amelyik obik tudják az m43 szabványt azok jó lesznek hozzá. Nekem van lumix obim is amit OM gépen használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!