Miért nem küldenek emailt a kameráim?
Két wifis IP kamerám is úgy van beállítva, hogy küldjön emailt, ha mozgást érzékel. Két napja egyik kamerám se küld emailt. Kb. 5 éven át tökéletesen működtek. Olyan volt már, hogy megtelt a tárhely, és azért nem küldtek, de most félig volt a küldő és a fogadó emailem tárhelye is. Két különböző típusú kamera.
Ha belépek az email fiókba, akkor tudok küldeni emailt, csak a kamerák nem tudnak?
A google tilthatta le a kamerákat? Nem kaptam semmilyen értesítést. Vagy az SMTP szerver változott meg?
Jól működik mindkét kamera, telefonról elérhető, beállítások rendben vannak.
Ezt innen a gyakoriról a konkrét kameratípusok, helyszínek, sőt a konkrét kamerák és a teljes rendszer konkrét, nagyon specifikus ismerete nélkül szerintem nincs ember, aki megmondaná neked, pláne nem innen, a gyakorikerdesek.hu ról, ahova TÖBBSÉGÉBEN unatkozó laikusok tömkelege jár, kivétel nélkül INGYEN, és ezzel együtt minden kockázat és FELELŐSSÉG vállalása NÉLKÜL.
Megmondom én mit tennék: én bizony megkeresnék egy SZAKEMBERT, akit MEGFIZETNÉK, egyeztetnék vele egy IDŐPONTOT, és KONKRÉTAN kivinném a helyszínre, elétárnám a papírokat a szükséges belépésekkel,PIN kódokkal, internetes belépési paraméterekkel(felhasználónevekkel és jelszavakkal mindennel), A-tól Z-ig beállíttatnám vele a teljes rendszert, és mikor ez megtörtént, akkor megkérném, hogy legyen szíves, azt mutassa most meg, hogy hol lehet ezt átírni.
Utána megkérnék valakit a családból, hogy kísérje ki az úriembert, és míg ez a folyamat zajlik (a lényeg, hogy ne legyen ideje!), gyorsan átírnám az összes paramétert másra, hogy NE tudjon vele belépni és rajta garázdálkodni otthon, vagy bárhol, a mobilján, a tabletjén, a laptopján.
Így az ismereteid megmaradnak (mit, hol, hogyan kell beállítani, melyik beállításra mit lép a rendszer, mire, hogyan reagál), de idegen nem tud belekotorászni. Problem solved.
Nem atomfizika egy kamera beállítása. Mivel két különböző márka és típus, és mindkettőnél egyszerre lett ugyanaz a probléma, így kizárnám, hogy a kamerák hibásodtak meg. Nem kell ide semmilyen szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!