Mindig ilyen kevés kérdés volt ebben a kategóriában?
Elviekben havonta, több mint 8 milliószor nyitják meg a gyakorikérdések.hu oldalt.
Az új kérdések számát nem tudom, sem azt, hogy épp érdekes-e, az szubjektív.
Csökkent a látogatók száma, volt szakértő aki elhagyta a topic-ot stb-stb...
Szóval nem mindig volt ez így.
Én meg örülök hogy legalább ezt topicot nem trolkodták szét.
Mert van olyan rész ami már szét trolkodták.
Az első két évben volt kb. 100. Az átlagosan évi kb. 50. 11 évre van összesen 785, az átlagosan évi kb. 70...
Oldalakban mérve.
Mondjuk erre a 8 millió megnyitásra kíváncsi lennék.
Én eléggé függő vagyok, szóval tulajdonképpen egy nap baromi sokszor frissítem, olvasom a kérdéseket, válaszolok. Szerintem napi 100 megnyitást csak én generálok :D
Igazából azt látom, hogy a "szakértők" már rég elhagyták az oldalt. Ráadásul a sima kamerás fotózás elég réteg dolog lett, mióta mindenki is telefonnal fotóz.
Plusz ja, az oldal tele van trollokkal.
Szerintem ez a kategória pont nem a trollok miatt halt ki, hanem a "szakértők" miatt, akik miatt már senki sem mer kérdést feltenni, mert lenéző, kioktató, bunkó válaszokat kap.
Én pl. hobbifotós vagyok, múltkor feltettem egy teljesen komoly és tárgyilagos kérdést egy 100.000 Ft-os DSLR fényképezőről és annak objektívjéről, mégis olyan kioktató, gúnyolódó válaszokat kaptam, mintha legalábbis azt kérdeztem volna hogy mi az a fényképezőgép. Gondolom aki nem 15 milliós géppel meg 50 év tapasztalattal kérdez, az az ő szemükben kapásból egy idióta. Így nem is csodálom hogy senkinek nincs kedve kitennie magát ilyesminek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__fenyke..
Itt a kérdésem. Rögtön az első válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!