Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Yashica mat 124g kamerához...

Yashica mat 124g kamerához milyen távkioldó kell?

Figyelt kérdés
Nem kell eredetinek lennie. Csak tudni szeretném, hogy milyen márkájú vagy hogy hívják, mert nem tudom hogy keressek rá.
2022. máj. 3. 04:55
 1/9 A kérdező kommentje:
Ilyen filmes kameráknál mindegyik darab ugyanannyira torzult egyébként, vagy ez változó volt a különböző darabokban? Meg kellett csináltatnom, mert nem lehetett élesen fotózni vele. Ez már nem probléma, de eléggé torzít. Nyilván ez épületek esetében zavaró. Ezt ki lehet javítani? Vagy ez a széria ilyenre sikerült? Vagy csak ez a példány lett "gyenge" ezen a téren?
2022. máj. 3. 04:59
 2/9 anonim ***** válasza:
2022. máj. 3. 07:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen torzítás. Görbék az egyenes vonalak? Vagy csak összetartanak az egyenesek?
2022. máj. 3. 11:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Múltkor Erzsébet hidat fotóztam a kilátóról. Görbülnek az oszlopok. Vagyis a bal. Bal felül torzul a legjobban
2022. máj. 3. 11:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Áh, jobboldalt is görbül. Mintha gyenge halszem lenne.
2022. máj. 3. 11:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy legalább az aszimmetriát ki lehet belőle varázsolni, ha valaki ért hozzá.
2022. máj. 3. 14:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, sikerült javítanom rajta lightroomban valamennyire. PSben teljesen jól megcsinálnám,bár ilyenkor a képből a szélek elvesznek. De nem zavar annyira. Nem err3 használom ezt a gépet hogy épületet fotózzak alapvetően.
2022. máj. 3. 15:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem a szoftveres javításra gondoltam, aszimmetria ("bal felül torzul a legjobban, írod") javítás alatt, hanem a lencse meg filmsík viszonyának beállítására.
2022. máj. 9. 16:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Jaaa. Hát elvitten megcsinálni, mer5 éles képet nem tudott lőni, mondták nagyon el voltak állítva a dolgok. Megcsinálták. Éles képet csinál minden fókuszon. Lehet ez nen hiba, hanem ilyen de nem bánom. Nem épületej fotózására használom, hanem streetfotókra. Szóval nem vészes.
2022. máj. 9. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!