Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Filmen aktos képet fotóz az...

Filmen aktos képet fotóz az ember, akkor azt magának hivatja elő, vagy szokták fotós boltba vinni előhivatni?

Figyelt kérdés
Hogyan kezelik ezt ott? Van pár ilyen képem de én nem tudok előhívni még szóval nyilván le kell vinnem ilyen helyre. Vagy előbb tanuljaam meg h kell és utána én magam csináljam?
2022. ápr. 25. 19:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9 tényleg? Na de amikor borítékolja a kinyomtatott fényképet, akkor látja mi van rajta nem?

10 nem. De attól még nem akarom hogy ország világ lassa5

2022. ápr. 26. 16:01
 12/19 anonim ***** válasza:
nézdd, én nem csinálnám. Szervizbe se vinnék olyan telefont, amint privát dolgok vannak. A szervizesek vicces fiúk.. Rá is érnek, a törölt dolgokat visszaállítani..
2022. ápr. 26. 16:07
 13/19 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor nem viszek ilyen képet előhivatni. Akkor előbb megtanulom hogy kell és magamnak megcsinálom
2022. ápr. 26. 16:20
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
De miért szenvedsz filmmel a digi helyett? Nincs semmilyen racionális indok.
2022. ápr. 26. 16:48
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert biztos nem meri megmondani a számtechboltban, hogy olyan nyomtatót szeretne amivel "akt" képeket lehet kinyomtatni.
2022. ápr. 26. 16:51
 16/19 A kérdező kommentje:
14 gondoltam művészibb. Szeretek néha ezzel fotózni.
2022. ápr. 26. 17:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
ügyes vagy! Tanuld meg. Mondják.. amit megtanultál, nem vehetik el tőled - egyszer lehet ezen kivül is hasznodra lesz.
2022. ápr. 26. 20:08
 18/19 anonim ***** válasza:
A digitálisból lehet "művészibbet" csinálni barmikor. Egy elrontott analógból nem sok mindent. És csak majd az előhívás után tudod meg, jók lettek-e a képek.
2022. ápr. 27. 20:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Sok féle tényezőtől függ, hogy milyen utat járnak be a képeid és ki mennyit lát belőle. A legtöbb automata gépnél is szokott lenni valamennyi emberi beavatkozás, vagyis minden képet végignéz valaki és egyesével jóváhagyja, hogy mehet a kép nagyítása, vagy kell rá valamennyi szín vagy expo korrekció, hogy ha te nem is tökéletesen exponáltad, amennyire javítható, akkor javítsák a kisebb hibákat.

Hogy milyen emberek dolgoznak a laborban és mennyire bízhatsz meg a diszkréciójukban az személy függő. Mivel fizikailag képesek és valószínűleg nem is ellenőrzik őket, ha akarja, akár másolatot is csinál magának és kitapétázza vele otthon a szobáját.

Nézd meg a Sötétkamra című filmet...

2024. jan. 18. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!