Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogy lehet azt megcsinálni...

Hogy lehet azt megcsinálni hogy kamerás szemüveggel 10 óra videót vegyek fel? Konkrét típusok érdekelnek.

Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 18:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nincs ilyen
2022. ápr. 23. 20:42
 2/16 anonim ***** válasza:

Én MD80-as kamerát " mókoltam meg". A beépített akku jó esetben 1 óra 10 percet ha kibír. Ha kifogsz egy régebbi példányt az lehet, hogy csak fél órás felvételre lesz képes, de vettem már olyat is ami be sem kapcsolt.

Egyik megoldás, hogy kioperálod az erdeti akkut és veszel hozzá egy nagyobb teljesítményűt. Én egy FUJI NP-80 ast vettem hozzá, amihez fabrikáltam egy külön csúszkás érintkezőt... A végeredmény közel 3 óra felvételi idő. Igaz érdemes félúton leállítani és újra indítani a felvételt ha van rá lehetőség, mert a kamera hajlamos a lefagyásra, amit a beépített Reset gombbal lehet orvosolni...

2022. ápr. 24. 22:23
 3/16 rewqrewqrewq ***** válasza:
kevered a szezont a fazonnal. A jelenlegi szemüveg kamerák max bohóckodni jók ... Szürkületben, erdőben árnyékban semmit se látnak. Rezgés mellett élvezhetetlen videókat rögzítenek. Go Pro nem véletlen drága.
2022. ápr. 25. 07:04
 4/16 A kérdező kommentje:
Nappal kell használni és nem kell rezegtettni.
2022. ápr. 25. 07:07
 5/16 anonim ***** válasza:
2-eske, le a kalappal !!! :-)
2022. ápr. 28. 11:24
 6/16 anonim ***** válasza:

5#

Köszike. Bár érzem az iróniát, de ezzel a kis kamerácskával sikerült lencsevégre kapni egy pár érdekesebb személyt…

Lehet folytatni a röhögést…:)

ötöske…

2022. ápr. 28. 12:12
 7/16 anonim ***** válasza:

"nem kell rezegtettni."

A te fejed rezeg és emiatt lesz elmosódott a kép...

2022. ápr. 28. 12:27
 8/16 A kérdező kommentje:
És mitől kezd el most hirtelen rezegni a fejem ami eddig nem rezgett?
2022. ápr. 28. 13:35
 9/16 A kérdező kommentje:

2. Igazabol engem egy olyan megoldás érdekel ami folyamatosan lezárja valahogyan a videókat a lényege az hogyha kimerülés vagy bármi miatt leáll akkor ne vesszen oda Max az utolsó pár másodperc.

Se lenne rossz ha folyamatosan felhőbe szinkronizálja akár mobilon keresztül.

Cserélhető akku se árt, sőt egy olyan kompakt kivitel amibe ha berakom az akkut akkor azonnal elkezd venni vagy akar szinkronizálni, bekapcsolni se kell. Esetleg a mobil jelzi rezgéssel ha kimerült és bekapcsolt...

Vagy épp a mobilom kicsiben állandóan látnám a képet bár ez annyira nem fontos

2022. ápr. 29. 10:26
 10/16 anonim ***** válasza:

vegyél egy insta360 go-t, az annyira kicsi, hogy a hozzá való mágnese nyaklánccal simán el tudod rejteni ruházaton vagy bárhol.

saját tapasztalat.

2022. ápr. 30. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!