Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fotósok vagy aki ért hozzá...

Fotósok vagy aki ért hozzá egy képen ha szemüveg lencse sárga mert van rajta szűrő azt le tudják nekem szedni ha elviszem fotóshoz?

Figyelt kérdés
Tehát van egy ilyen Kékfényvédő a szemüvegemen és sajnos amikor kértem nem tudtam sárga lesz. És ma volt iskolai tablofotózás és a képeken is sárga a lencse. Azt mondta a fotós O nem tudja leszedni mert 5 órás munka lenne. Tenyleg így van? Ha kész lesz és elviszem majd esetleg másik fotóshoz tényleg nem igen tudják majd leszedni?
2022. ápr. 20. 21:37
 1/9 A kérdező kommentje:
Lett azért szemüveg nélküli kép is csak mégis a szemüvegemmel vagyok én hiszen mindig rajtam van ezért érdekel.
2022. ápr. 20. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Simán, kijelöli a területet és a sárga színt cseréli kékre. 1 perc. Grafikus, nyomdai munkákat végzőt keress. Corel vagy adobe photoshop indesign és már kész is.
2022. ápr. 20. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég szarzabáló lehetett az a "fotós". Pár perces játék egyébként. Nem akart vele szöszmötölni még ennyit sem és lerázott, ennyike a történet. Nincs senki a baráti körben, aki hozzáértően fotósoppol? Persze legjobb lenne, ha meglenne az eredeti fájl, de az a fotósok akkor adják csak oda, ha kifizeted a teljes felszerelésük árát és átadod mindkét vesédet.
2022. ápr. 20. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagy egyedül, a mi fotósunk is mindenkiről leszedette a szemuveget:(
2022. ápr. 20. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Más munkájába mi jogon kontárkodna bele akárki? Tessék megkérni a fotóst, hogy retusálja ki. Ez a munkája.
2022. ápr. 20. 22:59
 6/9 A kérdező kommentje:
3-as hát a retusalt képet megkapjuk emailben is. Úgy meglesz.
2022. ápr. 21. 00:33
 7/9 Mojjo ***** válasza:

De egyébként egészen pontosan mi a gond és mit szeretnél?

1, Sárga a teljes szemüveglencse, nagy részben/teljes egészében átlátszatlan, és azt akarod, hogy látszódjon mögötte a szemed

2, Sárga a teljes szemüveglencse, nagy részben/teljes egészében átlátszatlan, és azt akarod, hogy kék/zöld/hupilila legyen sárga helyett

3, Sárga a teljes szemüveglencse, nagy részben átlátszó, és azt akarod, hogy teljesen átlátszó, színtelen legyen

2022. ápr. 21. 00:56
 8/9 A kérdező kommentje:

7-es

A 3. opció. Látszik a szemem csak tiszta sárga aranyalatu, ahol a szemüveglencse van.

És azt akarnám legyen rendesen átlátszó

2022. ápr. 21. 11:52
 9/9 Mojjo ***** válasza:
76%
@8: Hát igen. Ez nem 5 óra, de nem is 1 perc. Valószínűleg futószallagon kell fosnia a képeket a fotósnak és nem tud ezzel pepecselni. Egy PS-hez értő haver megoldja.
2022. ápr. 21. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!