Nézed Petur képértékelését nézni csütörtökönként :)?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 14. 20:11
1/9 A kérdező kommentje:
Ti szoktátok nézni? Így kezdődött a kérdés, de nem engedte kiírni. Úgyhogy itt javítom :D
2022. ápr. 14. 20:11
2/9 A kérdező kommentje:
Budai petur fotósról van szó, youtubeon, ha valaki nem ismeri
2022. ápr. 14. 20:18
4/9 A kérdező kommentje:
Szoktál küldeni fotót :D? Én nagyjából mindig küldök be. Eléggé tetszik az embereknek általában.
2022. ápr. 14. 23:09
5/9 anonim válasza:
Nem, valahogy nem tudom rászánni magam, pedig egyszer be kellene küldeni néhányat, bár elég amatőr képek.
6/9 anonim válasza:
Csak utólag szoktam néha beletekerni, de ettől függetlenül szégyellném magam, ha kisbetűvel írnám a nevét.
7/9 anonim válasza:
Nem nézek képértékeléseket és fotókat sem küldök be ilyen helyekre, mert csak f.kázásról szól az egész műsor... Olyat még nem láttam, hogy elismerjék a jó munkát. Csakazértis belekötnek valamibe, hogy legyen mit kritizálni rajta.
8/9 anonim válasza:
Juj, kincsem, heteske, szerintem szuper az összes fényképed. Szuper! Nagyon ügyes vagy!
9/9 A kérdező kommentje:
Hetes, én szoktam beküldeni, és nem tudnak belekötni legtöbbször. Ha igen, akkor is inkább csak vélemények, hogy így vagy úgy esetleg lehet jobb lenne stb. Bár én is küldtem be képet amire azt hittem nagyon jó, és végül értékelve lett és én is rájöttem ez nem az igazi.
Az egyik kedvenc tájképem például úgy készült, hogy egy rosszul megvágott szerkesztett változatot küldtem be, és ott megnézték, hogy így úgy vágva mennyivel jobb. Meg is szerkesztettem utólag úgy, és tényleg hatalmas a különbség, és nagyon jó is lett így.
2022. ápr. 17. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!