Ez fénykép vagy animáció?
Figyelt kérdés
Mitől ilyen fura ez a fotó(?)?2022. márc. 30. 21:43
2/21 anonim válasza:
Ezen a képen nincs semmi fura. Láttam 1000x azt a zsinagógát élőban, mindig így nézett ki.
3/21 A kérdező kommentje:
Nekem fura. Nem tudom megmagyarázni, de olyan mintha festmény vagy animáció lenne, nem fotó
2022. márc. 30. 22:12
4/21 Mojjo válasza:
Mert ez egy HDR (high dynamics range) kép. Az árnyékos részek világosabbak, a világos részek is más hatásúak, mint egy normál fényképnél.
5/21 anonim válasza:
Az animáció azt jelenti, mozgókép.
Én nem látom, hogy mozogna a zsinagóga vagy a környezete. Vagy bármi a képen.
6/21 Morzsi007 válasza:
HDR fotó meg még talán szerkesztve is van kicsit. “Clarity, brilliance” feltolva.
7/21 anonim válasza:
Ez egy fotó. Nyilván profi fotós készítette, HDR és valószínűleg egy kis utószerkesztés is van rajta, hogy minden részlet jól látszik (különösen az égbolt). Nincs ebbe semmi extra.
8/21 Morzsi007 válasza:
Ehhez azért nem kell profi fotósnak lenni. Csúcs mobillal is lehet ilyet készíteni, utómunkát azon megcsinálni.
9/21 anonim válasza:
Az sosem lesz ilyen. Lehet, hogy a csúcsmobil is tud HDR-t, de annak a lencserendszere és a mikroméretű szenzora miatt nem lesz ilyen jó a kép.
10/21 Morzsi007 válasza:
Hát egy normál fénykép méretben pl 10x15-ben vagy kicsit nagyobban simán készíthető ilyen fotó egy komolyabb mobillal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!