SD kártyát nem ismeri fel?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egyik napról a másikra a Canon EOS M50-em azt írta ki, hogy a kártya nem megfelelő, formázzam vagy helyezzem be újra... Na most, a kamerával nem engedi formázni, gépen meg már mindenhogy leformáztam de nem ismeri fel... A lock pöcköt is mozgattam már mindenhogy, sehogy sem jó.. Mi lehet a gond? 64 gigás Kingston micro SD2022. márc. 27. 21:24
1/6 anonim válasza:
Próbáld ki másik kártyával a fényképezőgépet
2/6 anonim válasza:
Micro SD amúgy se ajánlott fényképezőgépbe. Vegyél bele normális SDXC kártyát, pl. egy ilyet:
3/6 anonim válasza:
Mint #2. Meg mint #1. A micro kingstont duplán kidobni.
4/6 anonim válasza:
Hibás kártyát hiába formázgatod.
5/6 anonim válasza:
A 64mb-os nem biztos hogy kezeli, a max. 32Mb szokott lenni, nekem pl. a 64mb-st csak a win7 vagy win10 kezeli külső olvasóban, csak adattárolásra használom, de pl. Win XP sem olvassa. Szóval max. 32-esssel próbáld, azzal menni fog !
6/6 anonim válasza:
Ja nem megabájtos, hanem giga, de a lényeg hogy 32Gb -nál nagyobbat csak az egészen új kiadású eszközök kezelik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!