Milyen olcsó kamerát ajánlotok?
Valós tapasztalat alapján érdekelne. Kb 4 kicsi kamerára lenne szükségem. Telefonról szeretném nézni a telket,udvart. Nem kell extra jó kép, de azért látható legyen, esetleg sötétbe is jól működő. Leginkább vezeték nélküli.
Nagyon szépen köszönöm.
Igen, mi az ami olcsó?
Nekem Xiaomi van, megfelel a paramétereknek (jó kép, sötét, telefon, vezeték nélküli) és egyelőre KOP KOP bevált, de nem tudom olcsó-e.
Ja igen, bocsi :)
Max 20 ezer / db. Vagy ez irreális ár?
Az olcsó kamerák pont éjjel adnak gyatra képet. A nappali képük is gyatra, de legalább akkor látszik valami.
A vezetek nélküli kamera adatkapcsolata sem 100%. Ráadásul tápot így is úgy is kell neki vinni. Akkor inkább
válasz egy (legaláb)2MP IP szettet POE tápfeladóval. Egy UTP-t kell minden kamerához vinned.
Hikvision, Dahua, Provision. Ezekben biztosan nem csalódsz.
3)
A Xiaomi kb annyi, de a 4-esnek teljesen igaza van abban, hogy az adatkapcsolattal lehetnek gondok. Nekem volt már olyan, hogy lekapcsolt, pont egy olyan hosszúhétvégén, amikor nem voltunk otthon.
A képet viszont egyáltalán nem tartom gyatrának, sőt.
Ha ezekre a noname kínai cuccoka gondolsz (gyakorlatilag ugyan az mind), akkor rossz hírem van. Saját tapasztalatból mondom, éjjel kb. 5 méter távolságig tudod megmondani, hogy akit látsz a képen az férfi vagy nő. Az arcokat olyan 2 méterről lehet felismerni.
Kamerában nincs olyan, hogy olcsó. 4 kamerás biztonságtechnikai célokra alkalmas (tehát bizonyító erejű) rendszer alsó hangon 150.000 Ft + telepítés körül van.
Egy ilyenben gondolkodj.
HDD, kábelezés nincs benne, az +40 zseton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!