Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mennyire jó fényképezőgép a...

Mennyire jó fényképezőgép a Canon eos 1100d?

Figyelt kérdés

2022. febr. 5. 23:04
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szar. Èveken àt hasznàltam, elèg gagyi, èletlen kèpek sikerültek, ràadàsul bazi nagy ès nehèz is. 1-2 òra utàn màr leszakadt a karom. Most Panasonic G85-öm van, nekem ez nagyon bevàlt. Hobbifotòzàsra legalàbbis tökèletes.
2022. febr. 11. 03:06
 12/12 Mojjo ***** válasza:
100%

@11: Bazi nagy és nehéz? Akkor te valami mást használtál, mert ez egy kifejezetten kicsi és pehelykönnyű DSLR, konkrétan 10 grammal könnyebb a G85-nél. Vagy egy másfél kilós objektívet akasztottál rá, vagy nem tudom, mi lehetett, de valami nem stimmel.

A gagyi, életlen képek meg vagy az objektív, vagy a fotós hibájából sikerültek úgy, ahogy. Maga a váz nem készít gagyi képeket :)

2022. febr. 11. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!