Jó GoPro kamera nem horror áron?
Figyelt kérdés
Ajándékba szeretnék venni, azonban nem igazán értek hozzá. Nem kell a legszuperebb, közép árkategória 20.000-50.000 között, de egy jó minőségű kamerát szeretnék. Köszönöm az ajánlásokat!2022. jan. 27. 22:44
1/3 anonim válasza:
Gopro 20-50-ért?
Talán használt 5-öst kapsz 50-ért
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ:)
Legörgettem a media markt honlapját és mozognak ilyen áron is.
Sokat mondasz nekem a használt 5-ösöddel amikor írtam, hogy nem értek a Goprok világához🤦🏽♀️
2022. jan. 27. 22:56
3/3 anonim válasza:
Ja várj... te a goprot úgy gondolod hogy minden kamera neve?
Nem! A GoPro egy gyártó. Annak van egy sorozat sportkamerája. Az 5-ös az 5-ös széria ebből. A jelenlegi legújabb a 10-es.
A többi sportkamera, akciókamera az más gyártó, más kategória. De azokból nem érdemes megvenni a 20ezres darabokat, mert abból csak csalódás lesz! Azok nagyon-nagyon vacak felvételeket készítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!