Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Leejtettem a fényképezőgépet...

Leejtettem a fényképezőgépet és az objektív és a váz között szétesett, javítható még?

Figyelt kérdés

Szétpattant az illesztésnél, de utána össze lehetett rakni. Tehát mint amikor szétszedem úgy jött szét, nem tört el külső ránézésre.

Azonban utána nagyon homályos képeket lehetett készíteni csak. Elvittem szervízbe (sajnos nagyon satnyák vannak csak ebben az országban) valamit javítottak rajta de messze nem lett tökéletes. A kép sarkánál/szélénél továbbra is homályos.

Mi lehet a hiba oka? Érdemes új objektívet vennem vagy a ház is sérülhetett?

2022. jan. 15. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Milyen gépről van szó, azon kívül, hogy fényképezőgép?
2022. jan. 15. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Próbáld ki másik objektívvel, ha azzal nincs gond, csak az sérült.

A bajonettet/foglalatot valószínűleg javították, gondolom ott jött szét?

Ha másik obival se jó, akkor a szenzor is sérülhetett, sajnos az nagyjából gazdasági totálkár.

2022. jan. 15. 13:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem nagyon van lehetőségem másikkal kipróbálni. Ha veszek hozzá egy másikat és akkor derül ki, hogy a váz se jó az extrém szívás.
2022. jan. 15. 13:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan mit javítottak, de nem nagyon nézték meg utána , hogy jó lett -e. Olcsó se volt, de ahogy néztem az összes szervíz értékelése elég tré, úgyhogy máshova sincs értelme elvinni.
2022. jan. 15. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Megkérdezem, hogy milyen készülékről van szó, erre le lettem pontozva...színvonal.
2022. jan. 15. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Hagyd utolsó, egy ilyen (egyébknét érdekes) esethez úgysem tud adni a kérdező elegendő információt.
2022. jan. 15. 13:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy az objektív fényképező felőli fedlapja mozog csak, annak a rögzítő csavarja szakadhatott át. Ezt mivel lehetne egyszerűen javítani?
2022. jan. 29. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, a súbert kell a dekni alá flössölni, de vigyázz arra, hogy a dűzni ne reteszelődjön a menetes csapágyazás alá!
2022. jan. 30. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:

." Elvittem szervízbe (sajnos nagyon satnyák vannak csak ebben az országban)

Persze, ők a bénák országosan). De te szuperügyes vagy.

2022. jan. 30. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!